reacties van deelnemers

Reacties van deelnemers aan Kirtan-zingen met Hansuman:

-Dankjewel! Het was heel erg leuk en inspirerend. Ik kom de volgende keer ook zeker naar je groep om mantras te zingen!

korte, losse reacties

-de stiltes zijn adembenemend`
-wat prachtig mooi!!! Ik ben woordeloos.
-wat bijzonder dat er zo snel een groepsgevoel ontstaat.
-ik heb erg genoten van de zang, dank je wel. Het zingt nog na in mij.
-kirtanzingen is voor mij wel een hele goede manier om emoties te verwerken.
-Ik heb erg genoten van de zang, dank je wel. Het zingt nog na in mij.
-Ik heb erg genoten van het Kirtan zingen en ik ben er door gegrepen.

langere reacties

-Ik word zoooo blij van kirtan zingen!! Het opent in no time mijn hartchakra en het brengt mij instant vreugde en een goed humeur. Gedurende de dag komen de woorden en/of de melodieën zomaar omhoog borrelen. En ik weet wel dat de klanken een rol spelen bij het openen van chakra’s maar dat het zo snel kan gaan vind ik echt een wondertje.
Dank je wel dat je mij hebt laten kennis maken met het kirtan zingen!

-Door jou heb ik Kirtan leren kennen, thanks!
Meditatie is niet echt mijn ding, maar Kirtan heeft voor mij hetzelfde effect: ‘uit je hoofd en in je hart’ :-)

-ik vind de muziek super mooi! Goed voor het hart…Kan ik een CD bij je bestellen?

-dank voor de mooie klanken afgelopen zondag. Ze trillen nog steeds na in mijn Zijn.

-wat fijn dat ik eindelijk eens kan zingen zonder me druk te maken over hoe het klinkt!

-fijn dat ik me bij h et kirtan-zingen zo snel verbonden kan voelen met mensen die ik niet ken.

-de kirtan-avond was zeer geslaagd en voor herhaling vatbaar. Ongecompliceerd en spontaan, goed in tijd.

-inmiddels alweer een tijdje geleden was ik aanwezig bij de kirtan-avond bij Maria in Den Bosch, waar jij betoverend mooi hebt gespeeld en gezongen.

-wat fijn was het zaterdag in het Yogacentrum! En wat een prachtige stem heb je  toch.Zou héééééél graag een opname hebben van de kirtans die jij zingt samen met ons.

-wat ik ervaar: het verheft de geest (je denken), je hart wordt licht en geraakt, ik kom thuis bij mezelf, ik voel het contact met de Spirit, de vreugde ervan. Ontroering, ook het verlangen…het samen zingen… de liefde voor het samen zingen verbindt, maakt schoon en helder.

-Ik kan wel vertellen wat ik ervaar: het verheft de geest (je denken), je hart wordt licht en geraakt, ik kom thuis bij mezelf, voel het kontak met de spirit, de vreugde! ervan…..  ontroering ook het verlangen…het samen zingen… de liefde voor het samen-zingen verbindt, maakt schoon en helder.

-Ik vind de muziek super mooi! Goed voor het hart…Kan ik een CD bij je bestellen?

-Beste Hans, inmiddels alweer een aantal maanden geleden was ik aanwezig bij de kirtan-avond bij Maria in Den Bosch, waar jij betoverend mooi hebt gespeeld en gezongen. Inmiddels ben ik erachter waar en wanneer je in Nijmegen en Utrecht zingt en kom ik daar heen.

-Was vorige keer bij het Kirtan zingen wat ik erg fijn vond. Heb nu een baan gekregen wat wil zeggen dat ik zondagsavonds werk, ja men kan niet alles hebben,  dus bij deze groet ik je en als het enigszins mogelijk is ben ik erbij, want het heeft me veel gedaan.

-Dank je dat we mochten zijn wie we zijn met het zingen. Dat we mochten zingen zoals we wilden.

-Het was een fijn feest en iedereen was heel enthousiast over de Kirtan. Zeker voor herhaling vatbaar.

-Vond het een hele aangename avond.  Heel liefdevol met zang en dans.
Jouw zang, jouw inspiratiebron kwam bij iedereen goed binnen ook bij mij.
Hartelijke mensen, een prettige sfeer, geweldig.
Mijn ervaring was toen ik op de fiets zat voelde ik niet alleen dat ik veel liefde gaf aan iedereen die aanwezig was, maar ook veel liefde terug kreeg.
Dat is altijd een heel prachtig geschenk. Ik zou nog wel eens willen komen. Fijn dat er zulke bijeenkomsten zijn!

-het was weer heerlijk! Ik vond het ook fijn dat je wat langere stiltes tussen de kirtans aanhield. Daarin voel je goed wat de uitwerking is ervan. Heerlijk vond ik dat. Wat ik ook mooi vind is dat het op het eind soms trager gaat en stiller wordt. Dan wordt het zo subtiel, en dan kom je in een steeds lichtere, ijlere, subtielere sfeer. Heel mooi is dat. En als het dan stilvalt, dan is de stilte als echt een openbaring.

-Was vorige keer bij het Kirtan zingen wat ik erg fijn vond. Heb nu een baan gekregen wat wil zeggen dat ik zondagsavonds werk, ja men kan niet alles hebben,  dus bij deze groet ik je en als het enigszins mogelijk is ben ik erbij, want het had me veel gedaan.

-Het was fijn vorige week vrijdagavond in Den Bosch weer een keer van de partij te zijn

-ik vindt het zó jammer dat ik zover weg woon. Ik weet dat Kirtan zingen met jou geweldig is! Ik zou er graag vaker bij zijn.

Kijk ook bij het gastenboek, of schrijf zelf wat daar……