Reacties en Testimonials Online Zingend Mediteren

Het Zingend Mediteren is voor mij een fijne houvast in deze roerige tijden. Even samen alleen zijn, tegelijk ontmoeten en in jezelf keren. Bijzonder dus dat het digitaal samen komen met een groep juist voelt als een moment waarin ik alle andere digitale communicatie even kan negeren, zeer welkom in deze tijd.


Het uurtje Zingend Mediteren in de ochtend werd al heel snel een heerlijke start van de dag. Van een duffe naar een vrolijke stemming. Van donker naar licht in meerdere opzichten, juist ook in deze tijd.
-Marjolein-


Gratis Online Zingend Mediteren om 9.05 uur op een aantal dagen in de week .
Geef je op, of zoek de link in de laatste inspiratiemail.

Zingend mediteren is heel leuk om te doen. Hans zijn stem is fijn om naar te luisteren en de mantra’s zijn makkelijk mee te zingen. De sfeer die ontstaat door met elkaar te zingen is meditatief, stil, geaard en liefdevol.


Ik vind dat je het heel fijn doet. Je bent heel duidelijk in wat steeds de bedoeling is en benoemt daarbij ook steeds dat ieder eigen vrijheid heeft.
-Loes-


Voor mij is het online zingend mediteren met Hans een ondersteuning in een lastige tijd. Het maakt mijn hoofd even leeg en mijn longen sterker. Ik krijg meer klank en het motiveert me.
-Jolanda-


Elke dag starten met online zingend mediteren brengt mij bij mezelf en zet de toon en energie van de dag. Dit werkt de hele dag door. Echt een aanrader!
-Mieke-


Zingend Mediteren is voor mij een fijne houvast in deze roerige tijden. Even samen alleen zijn, tegelijk ontmoeten en in jezelf keren. Bijzonder dus dat het digitaal samen komen met een groep juist voelt als een moment waarin ik alle andere digitale communicatie even kan negeren, zeer welkom in deze tijd.
-Anna-


Je doet het erg leuk/inspirerend en het is een fijn moment om de dag mee te beginnen. Kirtan mantra’s werken enorm meditatief voor mij en vind het prachtig om naar te luisteren, en ook mee te zingen. Ik kende het wel van Krishna Das, maar om het dagelijks in een groepje te doen vind ik echt perfect. Bedankt voor al het moois dat je deelt en hoe je ons samenbrengt.
-Gawan-


We waren echt samen aan het zingen, heel fijn! De oefening dat iedereen iets voordoet en de anderen het nadoen was daar heel mooi voor…. Allemaal betrokken… ik wilde eigenlijk gaan koken, maar voelde dat ik de groep niet wilde verlaten… Dus ja verbinding!
-Jorieke-

Gratis Online Zingend Mediteren om 9.05 uur op een aantal dagen in de week .
Geef je op, of zoek de link in de laatste inspiratiemail.


Ik loop nog de hele dag te zingen en dat voelt goed.


Dank je wel Hans, voor de kirtan vanmorgen! Mooi inititief en het deed me goed zo samen met anderen te zijn. Het was fijn anderen te kunnen zien zingen
-Henny-


Dag Hans, ik wil je nog bedanken voor de online sessie zingend mediteren / kirtan-mantra van afgelopen woensdag morgen!  In het begin was het even wennen voor mij maar ik heb het wel als heel fijn en leuk ervaren. Het blijft online niet te vergelijken met live omdat de muziek dan toch beter binnen komt, maar ondanks dat heb ik er toch van genoten en schuif volgende keer graag weer aan! 
-Susan-


Ik wil je bedanken. Het was een bijzondere ervaring, om dit op deze manier met elkaar te kunnen beleven.Heel mooi dat je dit zo aanbied. Ik vond het heerlijk om met jou en alle anderen te zingen.


Ik heb afgelopen vrijdag voor het eerst meegedaan. Ik heb dat zonder de camera gedaan, dus ik was niet in beeld. Ik vond het geweldig en voelde mijn energie daarna weer stromen.
-Marianne-


Ik vind dat je het heel leuk  doet en het komt heel relaxt over.  Het geeft me na afloop een rustig gevoel.
-Ineke-

Bedankt voor jouw initiatief en mooie gift. Het was leuk, fijn, lekker. Nieuw voor mij om kirtan-mantra te zingen (ooit op Eigentijds Festival lang geleden). Ging perfect zo via Zoom; mooi begeleid en fantastisch voorbereid.
Bedankt Hans!! 

-Inge-

Hartelijk dank voor jouw zang en begeleiding. Ik heb genoten van je enthousiasme en muzikaliteit.Tot de volgende keer!
-Beate_