Aanmelden Online Zingend Mediteren: All-inn, Light, HC, Proefweek en Kennismakings-Cursus

Live Zingen: ma 6/12 Nijmegen
laatst bijgewerkt op 24 november 2021


Vul onderstaand Formulier in en meld je aan voor:

Voor prijzen: zie formulier hieronder…

Voor de gratis FreeFriday-sessies vind je de Zoom-link in de inspiratie-mail. Anders kun je die link op deze pagina aanvragen.

Lees dit goed door en vul jouw keuze op het formulier in

 • A: Ik meld me aan voor de Al-inn / Onbeperkte-Sessies Online Zingend Mediteren.
  1 nvt
  2 Bij All-inn onbeperkte toegang tot ochtend-Sessies, inclusief als extra’s: woensdagavond (om de week), losse opnames van mantra’s en de Opname-van-de-dag.
  3 Light1 : 1x per week meedoen, zonder ledengedeelte.
  NB: bij Light1 heb je geen toegang tot het ledengedeelte en Opname-van-de-dag.
 • B: ik meld me aan voor een Proefweek: tot 3 keer een ochtend-sessie meedoen binnen 7 dagen. Ik heb vóór mijn deelname de proefweek een introductie-sessie bijgewoond, of ik bekijk de introductie-video (ontvang je na aanmelding) en heb contact met Hans hierover.
 • C: ik meld me aan voor alleen de Hanuman Chalisa4x:
  4x meedoen, 3 maanden geldig.
 • D: Ik meld me aan voor de 7-delige Kennismakings-Cursus Zingend Mediteren.

Kun je het bedrag van jouw keuze niet betalen of heb je een heel minimaal inkomen, dan kun je (behalve bij Light1 en Proefweek) zelf 20% korting berekenen. Vermeldt dat dan onderaan het formulier bij “Bericht / Vraag / Opmerking”.

Betalingsgegevens

 • Ik beloof hierbij dat ik het bedrag overmaak naar:
  NL72 INGB 0002 3343 87
  tnv KJ Beenhakkers
  Vermeld bij mededeling / betalingskenmerk waarvoor je gekozen hebt
 • Als uiterste noodoplossing (en dus niet omdat het makkelijker is!) kan ik om een “Betaalverzoek” vragen.
 • Ik kan bij wijze van hoge uitzondering ook via Paypal betalen. Ik kies dan bij het overmaken voor “product of dienst” (anders krijgt Hans gedoe met Paypal) en ik betaal dan 1 euro extra om de extra kosten van Paypal te delen.

Invullen Formulier Online Zingend Mediteren

Alle vakken en keuzes zijn verplicht, behalve “Bericht / Vraag”.
Vergeet daarna niet op “Verzend” te klikken.

Wat Krijg Ik?

 • Online Zingend Mediteren: ik ontvang per omgaande Zoom-link voor de sessies Online Zingende Mediteren in mijn emailbox en kan meteen morgen meedoen.
 • (alleen) Als All-inn Deelnemer krijg ik ook toegang tot de besloten ledenpagina op deze website met video’s en geluids-opnames.
 • (alleen) Als All-inn Deelnemer ontvang ik tevens een link waarmee ik me kan aanmelden voor de besloten Facebookgroep “Online Zingend Mediteren”. Daar kan ik kirtan-mantra’s luisteren, vragen stellen, met andere deelnemers in contact komen en achtergrond-informatie vinden over zingend mediteren / kirtan-mantra.
 • Proefweek : ik ontvang een Zoom-link voor de sessies Online Zingende Mediteren. Tevens ontvang ik een link naar een introductie-filmpje dat ik vooraf bekijk.
 • Kennismakings-Cursus: ik ontvang alleen een link naar de Kennismakings-Cursus Zingend Mediteren, plus de mogelijkheid tot een vragensessie via Zoom na het voltooien van de cursus.

De bevestigings-mails kunnen altijd om 1 of andere reden in de spambox terecht komen (of niet zijn aangekomen). Mocht je na 15 minuten nog niets ontvangen hebben, kijk dan daar ook even. Is ie daar ook niet, stuur mij dan een berichtje of email via de Contactpagina.

aanmelden online zingend mediteren

naar de home-page of de site-map