Aanmelding voor de Online Zingend Mediteren Challenge

Om je aan te melden voor de beperkte plaatsen van de Online Zingend Mediteren Challenge vul je onderstaand Formulier in.
Meer informatie over deze Online Zingend Mediteren Challenge vind je op deze pagina.

 • Ik meld me aan voor de Online Zingend Mediteren Challenge die duurt t/m 5/4
 • Ik beloof hierbij dat ik de aanbiedingsprijs van € 10,-
  A overmaak naar NL72 INGB 0002 3343 87
  tnv KJ Beenhakkers
  ovv Online Zingend Mediteren Challenge.
  B betaal aan de Paypal-rekening van KJ Beenhakkers met deze link.
 • Ik ontvang per omgaande de inlogcode voor de Challenge in mijn emailbox.
  NB: je bent pas van je plaats verzekerd als je het geld hebt overgemaakt.
 • Ik ontvang tevens een link waarmee ik me kan aanmelden voor de besloten Facebookgroep “Online Zingend Mediteren”. Daar kan ik vragen stellen, met andere deelnemers in contact komen en later ook achtergrond-informatie vinden over zingend mediteren.
 • Ik begrijp dat dit een speciale pilot-prijs is waarvoor ik meedoe, en ik wil dan ook Feedback geven als daarom gevraagd wordt :-).

De bevestigings-mail met de Zoom-link kan altijd om 1 of andere reden in de spambox terecht komen. Mocht je na 15 minuten nog niets ontvangen hebben, kijk dan daar ook even. Is ie daar ook niet, stuur mij dan een berichtje of email via de Contactpagina of via Facebook Messenger

Aanmeld Formulier Online Zingend Mediteren Challenge

Alle vakken en keuzes zijn verplicht, behalve “Bericht / Vraag”.
Vergeet daarna niet de code in te vullen en op “verzenden” te klikken.

Naam

Email

Ik betaal door
Overmaken op de bankrekeningPaypal

Bericht / Vraag (optioneel)

Vul deze code in
captcha